Praktijk Lichter

Logo Praktijk Lichter

Werkwijze

Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen om een afspraak te plannen. In een eerste gesprek kijken we samen of dit traject op dit moment bij je past en waar je mee aan de slag zou willen. Als je het prettig vindt kunnen we ook eerst een gratis belafspraak maken. Om alvast wat van je te weten te komen en jou te helpen om stil te staan bij wat dit proces je zou kunnen brengen, vraag ik je om voor aanvang van je traject een vragenlijst in te vullen.

De sessies vinden plaats in ‘s-Gravenzande bij The Vineyard, waar ik een gespreksruimte huur. Wanneer mobiliteit een probleem is, is het ook mogelijk om de sessies (deels) via beeldbellen te doen.

Om tot verandering te komen raad ik de meeste mensen aan om minstens vijf sessies te plannen, met om de week een sessie. Dit geeft je tijd om aan de slag te gaan met voor jou belangrijke thema’s, maar ook om je ervaringen tijdens de sessies te verwerken en te integreren in je dagelijks leven. Na vijf sessies evalueren we samen wat het traject jou heeft gebracht en bespreken we of en hoe we verder gaan.

Per gesprek vraag ik een vergoeding van 70 euro.

Christelijke identiteit
Ik ben christen en de opleiding tot integratief therapeut die ik volg bij Groundwork heeft ook een christelijke identiteit. Dat betekent dat theologie en psychologie hand in hand gaan en God actief betrokken kan worden bij jouw proces van integratie. Als christen ervaar ik dat God verbonden is met alles dat in mijn leven speelt. Hij is een grote hulpbron, juist als we aan de slag gaan met onze lasten.

Uit ervaring weet ik dat onze relatie met God ook ingewikkeld kan zijn. Ook daar is binnen
mijn begeleiding ruimte voor.

Ben jij geen christen, dan ben je net zo welkom in mijn praktijk. We kijken samen naar jouw hulpbronnen en hoe jouw overtuigingen jou kunnen helpen in het proces van heelwording.